Wij zijn Trevalco


Bouwen aan een team, om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan

Trevalco is een start-up consultancy bedrijf opgericht door Tim Vertongen en Joachim Nuyttens in Oktober 2017. Wij zijn beiden senior consultants en reeds jaren actief in de farmaceutische industrie. Wij bouwen aan een team van gemotiveerde medewerkers om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Himenaeos tincidunt auctor

Become the best, not the biggest.

Er zijn voldoende grote, onpersoonlijke service providers. Wij willen niet de grootste zijn, wij willen de beste zijn door de juiste skills in onze teams te combineren, door een gepersonaliseerde begeleiding van onze medewerkers, door snel te reageren op vragen van de markt en door een hoge efficiëntie.
Sed eros libero massa nunc

Grow people.

Zoals elke dienstverleners willen we tevreden klanten, maar wij willen ook gelukkige werknemers. Onze medewerkers krijgen kansen om te groeien via hun persoonlijk ontwikkelingsplan, op maat van hun eigen behoeften en ambities. Persoonlijke groei is een combinatie van een goeie match tussen project en consultant, professionele training en begeleiding.
Nulla congue lorem nec sed

Live. Work. Play.

We houden van onze job in de life sciences industrie. Onze job is een belangrijk deel van ons leven, een deel dat in balans moet zijn met onze vrijetijd.
 

Onze diensten


Trevalco is gespecialiseerd in consulting, training en auditing voor de farmaceutische industrie.

Meer weten?


Contacteer ons